Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Bibliografen...

CPH:DOX ON TOUR

Vi har sammen med CPH:DOX udvalgt de bedste dokumentarfilm som vi viser her i Bibliografen under temaet CPH:DOX ON TOUR.

Således kan vi tilbyde helt nye og unikke film samtidig med filmfestivalen i København.

Alle skoler og gymnasier i Gladsaxe er indbudt til særlige visninger i festivalperioden. Derudover har vi udvalgt følgende tre film.

 

Onsdag 20. marts kl. 19.00 – ”Ferrante Fever” om den legendariske italienske forfatter. Før filmen er der live transmission med debat fra Den Sorte Diamant, der serveres et glas italiensk vin der kan medbringes i biografen. Billetrpris 50,- kr.

OBS: Engelsk/ italiensk tale med engelske undertekster

 

Mandag 25. marts kl. 18.00 - “Kirsebæreventyret”. Et iværksættereventyr fra ide til big business. Indledning og smagsprøver på lakrids og chokolade ved de to lokale iværksættere Morten Kornbech/Bagsværd Lakrids og Mark Hermann/MarkHermannChocolate. Billetpris 50,- kr.

 

Torsdag 28. marts kl. 17.30The Man Who Played With Fire” om storforfatteren, der også var både journalist og detektiv ved siden af sin forfattersucces. Der live transmission med debat fra Bremen teater før filmen og der serveres en øl, der kan medbringes I biografen. Billetpris 50,- kr.

OBS: Svensk tale med engelske undertekster

 

Læs mere om filmene og køb/ bestil billetter her på hjemmesiden