Højtlæsning med Stig Michael

Højtlæsning af forfatteren og musikeren Stig Michael og ”Release” af bøgerne ”Tui der forsvandt i regnskoven” samt ”Prinsesse Frida der ikke kunne sove.”

 

Børnebogsforfatteren Stig Michael er på en dobbelt bog tour rundt i landet. Denne gang er det både for bibliotekerne samt for bog og ide.

 

Stig Michael har netop udgivet bøgerne: ”Tui der forsvandt i regnskoven” samt ”Prinsesse Frida der ikke kunne sove” og han vil benytte lejligheden til, at læse lidt op fra de to bøger.

 

Stig Michael er uddannet fritids- og idræt-pædagog og arbejder til daglig som skoleklub-koordinator i Bagsværd, hvor han har børn fra 12 forskellige skoler.

 

Han trækker som forfatter, på de erfaringer han har med den levende historiefortælling fra sit arbejde med børn og unge.

 

Bogen: Prinsesse Frida der ikke kunne sove, egner sig som højtlæsningsbog og kan også bruges i indskolingen til nye læsere. Det er Michael Andersen, der har tegnet illustrationerne til denne bog.

 

Bogen: Tui der forsvandt i regnskoven er den første bog i Tui serien og er tænkt til mellemtrinet, som er 4-6 klasse trin, men kan også blive læst af de lidt større børn / unge.

Denne bog er illustreret af Anya, Morten og Isabella, som er repræsenteret af Tattoo-Art i Holbæk.

 

Begge bøger findes også som e-bøger samt lydbøger og det er forfatteren selv, der har lagt stemme til begge bøger og disse bøger har fået mange flotte anmeldelser.

Forfatter Stig Michael

---

Torsdag 15. oktober

Kl 10.00 – 11.00

Sal 1

Hent gratis billet her!